Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΣΕΧΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η Τσεχία είναι χώρα της Κεντρικής Ευρώπης που συνορεύει με την Πολωνία, τη Γερμανία, την Αυστρία και τη Σλοβακία. Η Τσεχική Δημοκρατία, όπως ονομάζεται επίσημα, αποτελεί πόλο έλξης για νέους ανθρώπους που επιθυμούν να εργαστούν και να σπουδάσουν στη χώρα, ενώ το γεωγραφικό ανάγλυφο δημιουργεί ένα εξαιρετικό τοπίο για τουρισμό.

Η Ελλάδα διαθέτει ισχυρούς δεσμούς με την Τσεχία κυρίως λόγω του προγράμματος Erasmus+, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα στους φοιτητές και των δύο χωρών να σπουδάσουν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στην άλλη χώρα με ισότιμη αναγνώριση των σπουδών.

Η τσεχική γλώσσα διαθέτει μία πολυπλοκότητα ως προς την ελεύθερη λεκτική σειρά και την εκτεταμένη μορφολογία. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, τις μεταφράσεις τσεχικών πρέπει να αναλαμβάνουν έμπειροι και καταξιωμένοι μεταφραστές, που διαθέτουν πλήρη εκπαίδευση και εξοικείωση με τον τομέα των μεταφράσεων.

Στο μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis αναλαμβάνουμε επίσημες μεταφράσεις από ελληνικά σε τσεχικά και από τσεχικά σε ελληνικά, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες κάθε κειμένου και συνυπολογίζοντας την πρέπουσα επισημότητα. Μεταξύ άλλων γλωσσών, η μεταφραστική μας ομάδα διαθέτει εξειδίκευση στη τσεχική ορολογία όσον αφορά νομικά, οικονομικά, ακαδημαϊκά, δημόσια και ιατρικά έγγραφα, διατηρώντας χαμηλές τιμές και εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

Η εταιρεία Alpha Ermis προσφέρει υψηλής ποιότητας μεταφραστικές υπηρεσίες τσεχικών, απευθυνόμενη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Αναλαμβάνουμε τη μετάφραση και επιμέλεια των τσεχικών σας εγγράφων με επικύρωση από Δικηγόρο και από Δικηγορικό Σύλλογο στη Χαλκιδική ακόμα και αυθημερόν!


Εφόσον προσκομίσετε τα προς μετάφραση έγγραφά σας, μπορείτε να τα παραλάβετε είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email, ή ακόμη και με παράδοση μέσω courier στην προσωπική σας διεύθυνση στη Χαλκιδική με δωρεάν μεταφορικά από 5 σελίδες και πάνω.

Απευθυνθείτε στο γραφείο Alpha Ermis για δωρεάν κοστολόγηση και άμεση εξυπηρέτηση!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

(+30) 2310 23 23 07, (+30) 2310 23 23 01

email: info.alphaermis@gmail.com

Διεύθυνση: Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54631