Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

_

Ανάλογα με την περίπτωση, η νομιμοποίηση μιας μετάφρασης μπορεί να απαιτεί επικύρωση από Δικηγόρο ή Δικηγορικό σύλλογο, επισημείωση της Χάγης (apostille) ή/και επικύρωση από διπλωματικές αρχές του εξωτερικού (προξενείο ή πρεσβεία).
Η σφραγίδα της Χάγης τίθεται από την αρμόδια αρχή σε διοικητικά έγγραφα των δημοσίων πολιτικών υπηρεσιών, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.), των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού και των ληξιαρχείων. Ως διοικητικά νοούνται και τα μη πολιτικά έγγραφα όπως: τα στρατιωτικά, τα εκκλησιαστικά και τα αστυνομικά έγγραφα (υπ’ αριθμόν 34193/14-6-1988 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών).
Η επικύρωση στις επίσημες μεταφράσεις από προξενείο ή πρεσβεία μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν η μετάφραση εκπονήθηκε από αναγνωρισμένο μεταφραστή, ο οποίος πέρασε τις σχετικές εξετάσεις γλωσσομάθειας στο αρμόδιο Προξενείο.
Στο μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis στη Θεσσαλονίκη σας παρέχουμε όλες αυτές τις υπηρεσίες μαζί με συμβουλευτική νομική υποστήριξη.

Επικυρωμένες Μεταφράσεις

To Μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis για τις επικυρωμένες μεταφράσεις συνεργάζεται με δικηγόρους, αλλά και ορκωτούς μεταφραστές στους οποίους έχει χορηγηθεί ειδική άδεια ώστε να πραγματοποιούν επικυρωμένες μεταφράσεις.

Ακόμα και σήμερα υπάρχει αρκετός κόσμος ο οποίος πιστεύει ότι οι μόνες μεταφράσεις που έχουν πιστοποίηση είναι οι μεταφράσεις τις οποίες έχει εκπονήσει το υπουργείο εξωτερικών, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα._-_

Το να απευθυνθεί κανείς στη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου εξωτερικών σημαίνει ότι είναι σε θέση και να περιμένει σε σειρά αναμονής αρκετό διάστημα και γενικά όλη η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα.

Στη μεταφραστική εταιρεία Alpha Ermis οι επικυρωμένες μεταφράσεις τις οποίες παρέχουμε είναι ίσης αξίας με αυτές του Υπουργείου Εξωτερικών με βάση τον νόμο που υπάρχει στην Ελλάδα σχετικά με τις επίσημες μεταφράσεις.

 

Σφραγίδα της Χάγης Θεσσαλονίκη – Apostille στη Θεσσαλονίκη

Για τις επίσημες και επικυρωμένες μεταφράσεις έχουμε συνεργασίες με δικηγόρους και μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε στα μεταφραστικά γραφεία μας επί της Χαλκέων 11 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εναλλακτικά, εκτός της παραλαβής των επικυρωμένων μεταφράσεων από το μεταφραστικό γραφείο μας, μπορούμε  να σας τα στείλουμε μέσω συνεργαζόμενης Courier .

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: (+30) 2310 23 23 07, (+30) 2310 23 23 01, (+30) 69 51 56 56 51

email: info.alphaermis@gmail.com

Διεύθυνση: Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη