ΠΙΣΤΟΙ

ΣΤΟ ΛΟΓΟ, ΣΤΟ ΝΟΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ

οταν η επιχειρηματικοτητα υπηρετει τον

Πολιτισμο

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ

Μεταφραστικό κέντρο Alpha Ermis – Θεσσαλονίκη

Επίσημες μεταφράσεις από το μεταφραστικό κέντρο Alpha Ermis μία πρωτοποριακή εταιρεία η οποία ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την παροχή μεταφραστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Τρέφοντας βαθιά αγάπη προς το λόγο και τον πολιτισμό θέσαμε ως στόχο τη δημιουργία μιας επιχείρησης που θα ξεπερνούσε τα στενά όρια ενός κλασικού μεταφραστικού κέντρου λειτουργώντας παράλληλα ως “γλωσσική γέφυρα” η οποία θα ένωνε, χώρες και επιχειρήσεις,υπηρεσίες και αρχές, αλλά πρώτα απ’ όλα απλούς ανθρώπους που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Ευρώπης.

Σύμφωνα με αυτές τις αρχές δημιουργήθηκε το μεταφραστικό γραφείο μας το οποίο πήρε το όνομα του Ερμή, του θεού αγγελιοφόρου που είχε την ιδιότητα να υποστηρίζει τους ανθρώπους σε κάθε τους συναλλαγή. Στο μεταφραστικό κέντρο μας εκτός από τις μεταφραστικές υπηρεσίες τις οποίες προσφέρουμε σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας, Έλληνες και επισκέπτες της χώρας, κάθε είδους νομική, συμβολαιογραφική, οργανωτική και ενημερωτική υποστήριξη.

Στα μεταφραστικά γραφεία Θεσσαλονίκης Alpha Ermis συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες μεταφραστές, νομικούς και επιχειρηματικούς συμβούλους, η εργασία των οποίων γρήγορα κέρδισε την αγάπη του κοινού στην Ελλάδα αλλά και στην Ανατολική Ευρώπη. Είμαστε υπερήφανοι για τις σχέσεις φιλίας που αναπτύσσονται μεταξύ ημών και των πελατών μας και τις περισσότερες φορές διαρκούν πολλά χρόνια. Εκτός αυτού, αποφασίσαμε να διευρύνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας στον χώρο του πολιτισμού και εντάξαμε στα επιχειρηματικά μας σχέδια την υποστήριξη φοιτητών, όπως επίσης και την προώθηση της Ελληνικής παιδείας η οποία εξακολουθεί να προσελκύει την νεολαία από όλο τον κόσμο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, APOSTILLE.

Επίσημες μεταφράσεις, νομιμοποίηση και επικύρωση δημόσιων εγγράφων. Σφραγίδα Χάγης – Apostille Θεσσαλονίκη. Μεταφράσεις Ιστοσελίδων & μεταφράσεις κειμένων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Εξεδικευμένες υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης για Έλληνες και ξένους επιχερηματίες και οργανώσεις. Απόλυτο στήριγμα της επιχείρησής σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από δικηγόρους, συμβολαιογράφους, νομικούς συμβούλους επιχειρήσεων σε θέματα αγοραπωλησιών ακινήτων, οικογενειακού και αστικού δικαίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Συµβουλευτική υποστήριξη. Έγγραφα των αλλοδαπών (άδεια διαμονής, Ελληνική υπηκοότητα). Υποβολή φορολογικών δηλώσεων και πολλές άλλες υπερεσίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Μεταφραστικές υπηρεσίες σε περισσότερες από 30 γλώσσες

Αγγλικά

Αζερικά

Αλβανικά

Αραβικά

Αρμενικά

Βορειομακεδονική

Βουλγαρικά

Γαλλικά

Γερμανικά
Γεωργιανά

 Ελληνικά

Ισπανικά

Ιταλικά

Καζαχικά

Κροατικά

Λευκορωσικά

Ολλανδικά

Ουγγρικά

Ουκρανικά

Πολωνικά

Πορτογαλικά

Περσικά

Ρουμανικά

Ρωσικά

Σερβικά

Σλοβακικά

Σουηδικά

Τουρκικά

Τσεχικά

Φινλανδικά

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ