Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΠΙΣΤΟΙ
ΣΤΟ ΛΟΓΟ,
ΣΤΟ ΝΟΜΟ,
ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Όταν η Επιχειρηματικότητα υπηρετεί τον Πολιτισμό

Alpha Ermis

Translation | Business | Legal

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ γραφειο ALPHA ERMIS – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επίσημες μεταφράσεις από το μεταφραστικό κέντρο Alpha Ermis, μία πρωτοποριακή εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την παροχή μεταφραστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Τρέφοντας βαθιά αγάπη προς το λόγο και τον πολιτισμό, θέσαμε ως στόχο τη δημιουργία μιας επιχείρησης που θα ξεπερνούσε τα στενά όρια ενός κλασικού μεταφραστικού κέντρου, λειτουργώντας παράλληλα ως “γλωσσική γέφυρα”, η οποία θα ένωνε χώρες και επιχειρήσεις, υπηρεσίες και αρχές, αλλά πρώτα απ’ όλα απλούς ανθρώπους που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Ευρώπης και ολόκληρου του κόσμου.

Σύμφωνα με αυτές τις αρχές δημιουργήθηκε το μεταφραστικό γραφείο μας, το οποίο πήρε το όνομα του Ερμή, του θεού αγγελιοφόρου, που είχε την ιδιότητα να υποστηρίζει τους ανθρώπους σε κάθε τους συναλλαγή. Στο μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis , εκτός από τις μεταφραστικές υπηρεσίες τις οποίες προσφέρουμε σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας, Έλληνες και επισκέπτες της χώρας, κάθε είδους νομική, συμβολαιογραφική, οργανωτική και ενημερωτική υποστήριξη.

Στο μεταφραστικό γραφείο Θεσσαλονίκης Alpha Ermis συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες μεταφραστές, νομικούς και επιχειρηματικούς συμβούλους, η εργασία των οποίων γρήγορα κέρδισε την αγάπη του κοινού στην Ελλάδα, αλλά και την Ανατολική Ευρώπη. Έτσι, είμαστε υπερήφανοι για τις σχέσεις φιλίας που αναπτύσσονται μεταξύ ημών και των πελατών μας και τις περισσότερες φορές διαρκούν πολλά χρόνια. Εκτός αυτού, αποφασίσαμε να διευρύνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας στον χώρο του πολιτισμού και εντάξαμε στα επιχειρηματικά μας σχέδια την υποστήριξη φοιτητών, όπως επίσης και την προώθηση της ελληνικής παιδείας, η οποία εξακολουθεί να προσελκύει την νεολαία από όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε μεταφράσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς η έμπειρη μεταφραστική μας ομάδα  δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας πανελλαδικά. 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, APOSTILLE

Επίσημες μεταφράσεις
Νομιμοποίηση & επικύρωση δημόσιων εγγράφων
Σφραγίδα Χάγης – Apostille Θεσσαλονίκη & Αθήνα
Μεταφράσεις ιστοσελίδων, οικονομικών, νομικών, ακαδημαϊκών, ιατρικών κειμένων.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Εξειδικευμένες υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης για Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες και οργανώσεις. Απόλυτο στήριγμα της επιχείρησής σας. Γραμματειακή υποστήριξη για επιχειρήσεις.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Υψηλής ποιότητας νομικές υπηρεσίες από δικηγόρους, συμβολαιογράφους, νομικούς συμβούλους επιχειρήσεων σε θέματα αγοραπωλησιών ακινήτων, οικογενειακού και αστικού δικαίου. Νομική συμβουλευτική υποστήριξη - εταιρικό, μεταναστευτικό, ποινικό δίκαιο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Συµβουλευτική υποστήριξη, έγγραφα για αλλοδαπούς (άδεια διαμονής, Ελληνική υπηκοότητα), υποβολή φορολογικών δηλώσεων, αιτήσεις για επιδόματα, υπηρεσίες για φοιτητές, ΑΦΜ, κωδικοί TaxisNet, Σπουδές στην Ελλάδα

Επικοινωνία

Alpha Ermis

Για ό,τι σας απασχολεί σχετικά με τις μεταφράσεις και τις υπηρεσίες που παρέχουμε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Αν, ωστόσο, θέλετε κάποια άλλη πληροφορία, μπορείτε είτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο που βλέπετε παρακάτω, είτε να μας στείλετε email.

Διεύθυνση

Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλεφωνική Επικοινωνία

+30 2310 23 23 07, +30 2310 23 23 01,
+30 69 51 56 56 51

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7μ.μ.
Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Διεύθυνση Email

info.alphaermis@gmail.com