Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Μεταφράσεις Ιστοσελίδων και Εφαρμογών

Μία σωστή μετάφραση, που αποδίδει με ακρίβεια το περιεχόμενο των προϊόντων και των υπηρεσιών  της επιχείρησής σας στη γλώσσα της “αγοράς στόχου”, είναι εκ προοιμίου ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων ιστοσελίδων.

Ο δυνητικός πελάτης είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα διαβάσει με πολύ περισσότερη άνεση και ενδιαφέρον μία ιστοσελίδα που έχει γραφτεί στη μητρική του γλώσσα, από ό,τι σε μία που δε γνωρίζει τόσο καλά. Γι’ αυτόν, ακριβώς, τον λόγο είναι τόσο σημαντικές οι μεταφράσεις ιστοσελίδων στην προσπάθεια ανάπτυξης μιας επιχείρησης.

Έρευνες έχουν δείξει ότι, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μία πώληση, εκτός από την ποιότητα και την τιμή των υπηρεσιών και των προϊόντων, σημαντικό ρόλο παίζει και η οικειότητα που αισθάνεται ο πελάτης με  το περιεχόμενο μιας εταιρικής ιστοσελίδας.

Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιθανό ο πελάτης να εγκαταλείψει τη σελίδα σας, το λεγόμενο και ως bounce rate, εφόσον δεν βρίσκει με ευκολία τις πληροφορίες που χρειάζεται, καθώς το κείμενο είτε βρίσκεται σε γλώσσα που δεν καταλαβαίνει, είτε υπάρχουν γλωσσικές ασυνέπειες στη δική του.

Σκοπός των υπηρεσιών μας είναι να άρουμε τους γλωσσικούς περιορισμούς δια μέσου μιας μετάφρασης – προσέγγισης που αποδίδει τον απαραίτητο σεβασμό τόσο στη γλώσσα όσο και στην κουλτούρα του πελάτη, διασφαλίζοντάς του κατά αυτόν τον τρόπο την ευκολότερη πρόσβαση και επαρκέστερη κατανόηση  των υπηρεσιών σας.

Στο μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis αναλαμβάνουμε την μετάφραση ιστοσελίδων αποδίδοντας τη δέουσα προσοχή στις ιδιαιτερότητες της γραμματικής και της τοπικής φρασεολογίας κάθε γλώσσας.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας στην Alpha Ermis είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες και συμβουλευτική υποστήριξη σχετικά με τους συνδυασμούς λέξεων που πρέπει να τονίσετε περισσότερο στα κείμενά σας σε οποιαδήποτε γλώσσα, προκειμένου να βρεθείτε στις πρώτες σελίδες αναζητήσεων της Google και άλλων μηχανών αναζήτησης, αυξάνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τις πωλήσεις σας.

Σκοπός του μεταφραστικού μας γραφείου, όσον αφορά τις μεταφράσεις των ιστοσελίδων σας, δεν είναι η απλή μετάφραση, αλλά, παράλληλα μέσω αυτής, η βελτιστοποίηση της θέσης της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, διαμορφώνοντας όλες εκείνες τις συνθήκες, οι οποίες ευνοούν την ευκολότερη προώθησή της. Το μετρήσιμο αποτέλεσμα αυτής της υπηρεσίας είναι ότι τα μεταφρασμένα κείμενα της ιστοσελίδας σας θα γίνουν περισσότερο φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yandex κτλ.) ενισχύοντας την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας από δυνητικούς πελάτες.

Το σκέλος αυτό ονομάζεται βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης ή αλλιώς SEO και το λαμβάνουμε υπόψη προκειμένου οι μεταφράσεις που πραγματοποιούμε να μην είναι μία απλή μεταφορά λέξεων από την μία γλώσσα στην άλλη, αλλά το μέσο που θα δημιουργήσει για εσάς διαύλους επικοινωνίας με νέες αγορές, ενισχύοντας την εξωστρέφεια, την ανταγωνιστικότητα και τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

translations_-digital_edge