Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΣΕΧΙΚΑ

Μεταφράσεις Τσεχικών – Μεταφραστικό κέντρο Alpha Ermis

Free photo flag of czech republic

Τα τσεχικά αποτελούν μία αρκετά ιδιαίτερη και πολύπλοκη γλώσσα. Η δυσκολία και πολυπλοκότητα έγκειται τόσο στην εκτεταμένη μορφολογία, καθώς επίσης και στην ελεύθερη λεκτική σειρά.

Όπως συμβαίνει στην πλειονότητα των Σλαβικών γλωσσών, πολλές λέξεις, είτε αυτές είναι ουσιαστικά, ρήματα ή επίθετα, παρουσιάζουν πολλές κλίσεις, γεγονός το οποίο αυξάνει αισθητά τη δυσκολία τόσο στην ομιλία όσο και στην μετάφρασή της. Επιπρόσθετα, ένα άλλο στοιχείο που εγείρει ακόμα περισσότερες δυσκολίες στην εκμάθηση, αλλά και κατανόησή της είναι η ιδιαιτέρως δύσκολη φωνολογία τους, καθώς πολλές λέξεις στην ίδια πρόταση είτε ολόκληρες προτάσεις ενδέχεται να μην έχουν ούτε ένα φωνήεν.

Όπως είναι φυσικό, εξάγουμε το συμπέρασμα ότι τα τσεχικά, λόγω της αυξημένης δυσκολίας τους, θα ήταν πιο ασφαλές να μεταφράζονται από έμπειρους επαγγελματίες μεταφραστές  παρά από μη επαγγελματίες στον χώρο της μετάφρασης. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου μία κακή μετάφραση από μη επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα εφόδια και τις εξειδικευμένες γνώσεις, υπήρξε ζημιογόνα σε εκείνους που τους εμπιστεύτηκαν.

Για τις μεταφράσεις των κειμένων σας απευθυνθείτε στο μεταφραστικό γραφείο Θεσσαλονίκης Alpha Ermis”. Έμπειροι μεταφραστές με μητρική τα Τσεχικά,  γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες της Τσέχικης γλώσσας και γραμματικής, αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση της μετάφρασης των κειμένων και εγγράφων σας σε οποιοδήποτε είδος κι αν ανήκουν.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και την απαραίτητη εξειδίκευση σε τομείς, οι οποίοι προϋποθέτουν γνώσεις οικονομικής , ιατρικής και νομικής ορολογίας, είμαστε σε θέση να εκπονήσουμε τη μετάφραση και επιμέλεια των κειμένων σας με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

(+30) 2310 23 23 07, (+30) 2310 23 23 01

email: info.alphaermis@gmail.com

Διεύθυνση: Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54631