Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Η Αλβανία είναι μία χώρα με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης, καθώς παρατηρείται, ειδικότερα κατά τα τελευταία χρόνια, ακμάζουσα οικονομία και πρόοδος στον τομέα των υπηρεσιών, της γεωργίας και της βιομηχανίας. Αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Βαλκανίων για επενδύσεις, καθώς διαθέτει πρόσφορο έδαφος για τον τομέα των Άμεσων Ξένων Επενδύσεων.

Η αλβανική γλώσσα διαθέτει μια πληθώρα ομιλητών στα δυτικά της Βαλκανικής Χερσονήσου και ειδικότερα στην Ελλάδα λόγω της γειτνίασης των δύο χωρών και των στενών σχέσεων που έχουν αναπτύξει. Η επιχειρηματική δραστηριότητα των Ελλήνων στην Αλβανία ολοένα και αναπτύσσεται, σύμφωνα με έρευνες των τελευταίων ετών.

Όλα αυτά τα δεδομένα έχουν οδηγήσει στην αναγκαιότητα μεταφράσεων από και προς τα αλβανικά, ώστε να υπάρχει μια άριστη συνεννόηση και άρτια γεφύρωση της γλωσσικής επικοινωνίας.

Το μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis αναλαμβάνει επίσημες μεταφράσεις από ελληνικά σε αλβανικά και από αλβανικά σε ελληνικά, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες κάθε κειμένου και συνυπολογίζοντας την πρέπουσα επισημότητα. Μεταξύ άλλων γλωσσών, η μεταφραστική μας ομάδα διαθέτει εξειδίκευση στην αλβανική ορολογία όσον αφορά νομικά, οικονομικά, ακαδημαϊκά, δημόσια και ιατρικά έγγραφα, διατηρώντας χαμηλές τιμές και εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

Η εταιρεία μας Alpha Ermis προσφέρει υψηλής ποιότητας μεταφραστικές υπηρεσίες αλβανικών, απευθυνόμενη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Αναλαμβάνουμε τη μετάφραση και επιμέλεια των αλβανικών σας εγγράφων με επικύρωση από Δικηγόρο και από Δικηγορικό Σύλλογο στη Δράμα ακόμα και αυθημερόν!


Εφόσον προσκομίσετε τα προς μετάφραση έγγραφά σας, μπορείτε να τα παραλάβετε είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email, ή ακόμη και με παράδοση μέσω courier στην προσωπική σας διεύθυνση στη Δράμα με δωρεάν μεταφορικά από 5 σελίδες και πάνω.

Απευθυνθείτε στο γραφείο Alpha Ermis για δωρεάν κοστολόγηση και άμεση εξυπηρέτηση!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

(+30) 2310 23 23 07, (+30) 2310 23 23 01

email: info.alphaermis@gmail.com

Διεύθυνση: Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54631