Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΑ

Μεταφράσεις Αλβανικών στη Θεσσαλονίκη – Μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis

albanskii-ezik-perevodi

Η Αλβανική γλώσσα ανήκει στην ινδοευρωπαϊκή οικογένεια γλωσσών και ομιλείται από περισσότερους από οκτώ εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο. Οι περισσότεροι ομιλητές βρίσκονται στα δυτικά της Βαλκανικής χερσονήσου (Αλβανία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Κόσοβο, Ελλάδα), ενώ μικρότερος αριθμός σε περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Ιταλία).

Τα αλβανικά είναι η επίσημη γλώσσα της Δημοκρατίας της Αλβανίας, μίας χώρας με σημαντικές προοπτικές για το μέλλον, καθώς παρατηρείται έντονη οικονομική ανάπτυξη και ανοικοδόμηση στο παρόν. Αποτελώντας έναν από τους πλέον θετικούς προορισμούς για υποψήφιους επενδυτές, οι οποίοι σκέφτονται να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή των Βαλκανίων, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να διπλασιάσει τις άμεσες ξένες επενδύσεις της.

Αριθμώντας ήδη πάνω από 500 ελληνικές επιχειρήσεις με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα, η Αλβανία δημιουργεί νέες επιχειρηματικές συνεργασίες και κατ’ επέκταση νέα δεδομένα στον χώρο της Βαλκανικής Χερσονήσου.

Με ρυθμούς ανάπτυξης που σε λίγα χρόνια σύμφωνα με προβλέψεις θα αγγίζουν το 3% και αποτελώντας μαγνήτη για επενδύσεις, η γειτονική μας χώρα προσφέρει τόσο προοπτικές απασχόλησης όσο και μία σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη των υποδομών της.

Η τοπική εγγύτητα, οι στενές σχέσεις των δύο χωρών, καθώς και οι ολοένα αυξανόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες, έχουν δημιουργήσει την επιτακτική ανάγκη γεφύρωσης της γλωσσικής επικοινωνίας.

Σημαντικό τμήμα της επικοινωνίας, ο τομέας της μετάφρασης , με το μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis με έδρα τη Θεσσαλονίκη να αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τις μεταφράσεις των αλβανικών κειμένων που επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

(+30) 2310 23 23 07, (+30) 2310 23 23 01, (+30) 69 51 56 56 51

                                                                        email: info.alphaermis@gmail.com

                                                                       Διεύθυνση: Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη