Μεταφράσεις Τουρκικών – Μεταφραστικό Κέντρο Alpha Ermis – Θεσσαλονίκη

tourkika-metafrasi

Η Τουρκική γλώσσα (τουρκική:Türkçe) ανήκει στην Τούρκικη ομάδα των Αλταϊκών γλωσσών και έχει ομιλητές στην Τουρκία, τη Βουλγαρία την Ελλάδα, την Κύπρο την ΠΓΔΜ το Κοσσυφοπέδιο, καθώς και σε αρκετές χώρες τηςΕυρωπαϊκής Ένωσης  όπου ζουν αρκετά εκατομμύρια μετανάστες τουρκικής καταγωγής.

Γλώσσα της Δημοκρατίας της Τουρκίας τα Τουρκικά διαθέτουν έναν αβέβαιο αριθμό φυσικών ομιλητών (υπολογίζεται 60 εκατομμύρια) κυρίως λόγω της έλλειψης επαρκών δεδομένων για τις μειονοτικές γλώσσες στην Τουρκία.

Η Τουρκική γλώσσα εντάσσεται στις συγκολλητικές γλώσσες,  στην συγκεκριμένη κατηγορία καθώς δέχεται διάφορες παραγωγικές καταλήξεις μετά τη ρίζα της λέξης, χωρίς να επέρχεται οποιαδήποτε αλλαγή σ’ αυτήν. Στο τέλος μίας λέξης μπορούν να προστεθούν διάφορες καταλήξεις και να σχηματιστεί μία νέα λέξη.

Η τοπική εγγύτητα, οι στενές σχέσεις των 2 χωρών καθώς και η ολοένα αυξανόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες ανάμεσα στις 2 γειτονικές χώρες, έχουν δημιουργήσει την επιτακτική ανάγκη γεφύρωσης της γλωσσικής επικοινωνίας.

Σημαντικό τμήμα της επικοινωνίας, ο τομέας της Μετάφρασης, με το μεταφραστικό κέντρο “Alpha Ermis”  με έδρα τη Θεσσαλονίκη να αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τα Τουρκικά.