Μεταφράσεις Ολλανδικών – Μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis – Θεσσαλονίκη

golanskii-yazik

Η Ολλανδική γλώσσα ανήκει στην υποκατηγορία των Γερμανικών γλωσσών και αποτελεί μητρική 22 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Τόσο ο τρόπος ζωής όσο και οι προοπτικές για εργασία , αποτελούν πόλο έλξης για ανθρώπους από όλο τον κόσμο συνθέτοντας το πολυπολιτισμικό ψηφιδωτό της Ολλανδίας.

Κάθε χρόνο η Ολλανδία προσελκύει όλο και περισσότερους Έλληνες είτε για σπουδές είτε για εργασία. Ένας από τους βασικότερους λόγους για τον οποίο οι  Έλληνες επιλέγουν την Ολλανδία για την συνέχιση των σπουδών τους, είναι το γεγονός, ότι στα Ολλανδικά πανεπιστήμια υπάρχουν περισσότερα από 1500 αγγλόφωνα προγράμματα  σπουδών με  χαμηλά δίδακτρα. Επιπρόσθετα αξίζει να αναφερθεί ότι είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου οι σπουδές οδήγησαν σε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και μόνιμη διαμονή στη χώρα.

Το Μεταφραστικό γραφείο “Alpha Ermis” ακολουθώντας τις επιτακτικές ανάγκες της αγοράς προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες μετάφρασης κειμένων από Ελληνικά προς Ολλανδικά και από Ολλανδικά προς Ελληνικά.

Κατά κύριο λόγο η κίνηση του γραφείου μας στην Ολλανδική γλώσσα προέρχεται από Ιδιώτες  για τους οποίους αναλαμβάνουμε πιστοποιητικά γέννησης ,γάμου ,θανάτου ,διαζυγίου, άδειες οδήγησης, εκκαθαριστικά σημειώματα, δικαστικές αποφάσεις, πληρεξούσια, συμβόλαια, ιδιωτικά συμφωνητικά  καθώς και απολυτήρια ,πτυχία, και αναλυτικές βαθμολογίες.

Ισχυρή απόδειξη των ποιοτικών  υπηρεσιών και της άψογης εξυπηρέτησης μας αναφορικά με τις μεταφράσεις Ολλανδικών, αποτελεί η έμπρακτη εμπιστοσύνη πολλών πελατών μας οι οποίοι, αν και είναι μόνιμοι κάτοικοι Ολλανδίας προτιμούν το Μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis για τις μεταφράσεις των κειμένων τους.