Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

Μετάφραση και επικύρωση πιστοποιητικού γέννησης

Το πιστοποιητικό γέννησης αποτελεί το πλέον επίσημο έγγραφο της εκάστοτε εκδότριας – κρατικής αρχής, το οποίο πιστοποιεί την ύπαρξή μας. Οποιαδήποτε διεκπεραίωση εργασίας με δημόσιες υπηρεσίες σε οποιοδήποτε κράτος, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθώς και η έκδοση οποιουδήποτε άλλου επίσημου εγγράφου, όπως ταυτότητα, διαβατήριο κλπ, απαιτεί την ύπαρξή του. Από αυτό ξεκινάνε όλα και χωρίς αυτό έχουμε τα χέρια μας δεμένα.

Εύκολα συμπεραίνουμε ότι και η ακριβής μετάφρασή του αποτελεί το εισιτήριο εισόδου αλλοδαπού πολίτη για δραστηριότητα και εγκατάσταση στη χώρα μας όπως και σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, καθώς και για αντίστοιχες κινήσεις Ελλήνων υπηκόων στην αλλοδαπή.

Η ακρίβεια και η πιστότητα της μετάφρασης του πιο σημαντικού εγγράφου κάθε πολίτη αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την «Alpha ERMIS», η δουλειά της οποίας αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, σε 35 ξένες γλώσσες και στα Ελληνικά.

Θα χαρούμε να βοηθήσουμε στην επιτυχή έκβαση της κάθε σημαντικής υπόθεσής σας με το καλύτερο δείγμα της δουλειάς μας στο πιο σημαντικό έγγραφό σας!