Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Η Γερμανία αποτελεί πόλο έλξης δυνητικών επενδυτών, εργαζομένων, καθώς και νέων που επιθυμούν να φοιτήσουν και να ζήσουν μελλοντικά στην χώρα. Η γερμανική γλώσσα δεσπόζει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτό γίνεται αντιληπτό από το γεγονός ότι η γνώση γερμανικών αποτελεί ένα απαραίτητο προσόν στα βιογραφικά των υποψηφίων που αναζητούν θέσεις εργασίας.

Επιπλέον, ο μεγαλύτερος όγκος επισκεπτών που δέχεται η χώρα μας προέρχεται από την Γερμανία, γεγονός που καθιστά αναγκαία τη σωστή και ποιοτική επικοινωνία, και φυσικά τις άριστες μεταφράσεις γερμανικών.

Το μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis αναλαμβάνει επίσημες μεταφράσεις από ελληνικά σε γερμανικά και από γερμανικά σε ελληνικά, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες κάθε κειμένου και συνυπολογίζοντας την πρέπουσα επισημότητα. Μεταξύ άλλων γλωσσών, η μεταφραστική μας ομάδα διαθέτει εξειδίκευση στη γερμανική ορολογία όσον αφορά νομικά, οικονομικά, ακαδημαϊκά, δημόσια και ιατρικά έγγραφα, διατηρώντας χαμηλές τιμές και εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

Η εταιρεία μας Alpha Ermis προσφέρει υψηλής ποιότητας μεταφραστικές υπηρεσίες γερμανικών, απευθυνόμενη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Αναλαμβάνουμε τη μετάφραση και επιμέλεια των γερμανικών σας εγγράφων με επικύρωση από Δικηγόρο και από Δικηγορικό Σύλλογο στη Ρόδο ακόμα και αυθημερόν!


Εφόσον προσκομίσετε τα προς μετάφραση έγγραφά σας, μπορείτε να τα παραλάβετε είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email, ή ακόμη και με παράδοση μέσω courier στην προσωπική σας διεύθυνση στη Ρόδο με δωρεάν μεταφορικά από 5 σελίδες και πάνω.

Απευθυνθείτε στο γραφείο Alpha Ermis για δωρεάν κοστολόγηση και άμεση εξυπηρέτηση!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

(+30) 2310 23 23 07, (+30) 2310 23 23 01

email: info.alphaermis@gmail.com

Διεύθυνση: Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54631