Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η Βουλγαρία είναι μία χώρα της Βαλκανικής Χερσονήσου με πλούσιο ιστορικό και πολιτισμικό υπόβαθρο, ενώ η οικονομία της βρίσκεται σε ανοδική πορεία κυρίως λόγω της γεωργίας, της βιομηχανίας και του τομέα των υπηρεσιών.

Λόγω της γειτνίασης της Βουλγαρίας με την Ελλάδα, έχουν αναπτυχθεί ισχυροί δεσμοί και πλέον ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων επιχειρηματιών δραστηριοποιούνται στη γειτονική μας χώρα και το αντίστροφο. Έτσι, λοιπόν, δημιουργείται η ανάγκη γεφύρωσης της γλωσσικής επικοινωνίας των δύο χωρών.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της Βουλγαρικής γλώσσας αποτελεί η χρήση του κυριλλικού αλφαβήτου, ενώ χρησιμοποιείται ιδιαίτερα συχνά στο βόρειο μέρος της χώρας μας.

Στο μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis αναλαμβάνουμε επίσημες μεταφράσεις από ελληνικά σε βουλγαρικά και από βουλγαρικά σε ελληνικά, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες κάθε κειμένου και συνυπολογίζοντας την πρέπουσα επισημότητα. Μεταξύ άλλων γλωσσών, η μεταφραστική μας ομάδα διαθέτει εξειδίκευση στη αρμενική ορολογία όσον αφορά νομικά, οικονομικά, ακαδημαϊκά, δημόσια και ιατρικά έγγραφα, διατηρώντας χαμηλές τιμές και εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

Η εταιρεία Alpha Ermis προσφέρει υψηλής ποιότητας μεταφραστικές υπηρεσίες αρμενικών, απευθυνόμενη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Αναλαμβάνουμε τη μετάφραση και επιμέλεια των αρμενικών σας εγγράφων με επικύρωση από Δικηγόρο και από Δικηγορικό Σύλλογο στη Λάρισα ακόμα και αυθημερόν!


Εφόσον προσκομίσετε τα προς μετάφραση έγγραφά σας, μπορείτε να τα παραλάβετε είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email, ή ακόμη και με παράδοση μέσω courier στην προσωπική σας διεύθυνση στη Λάρισα με δωρεάν μεταφορικά από 5 σελίδες και πάνω.

Απευθυνθείτε στο γραφείο Alpha Ermis για δωρεάν κοστολόγηση και άμεση εξυπηρέτηση!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

(+30) 2310 23 23 07, (+30) 2310 23 23 01

email: info.alphaermis@gmail.com

Διεύθυνση: Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54631