Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα αγγλικά ως η πιο διαδεδομένη και ομιλούμενη, ανά τον κόσμο, γλώσσα αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η αναζήτηση ενός κοινού κώδικα επικοινωνίας, ώστε να μην υπάρχει χάσμα στην συνεννόηση μεταξύ των ανθρώπων, τερματίστηκε όταν η αγγλική γλώσσα άρχισε να ομιλείται από την πλειονότητα του πληθυσμού της γης.


Ωστόσο, όταν ζητηθεί μετάφραση για κάποιο έγγραφο δεν αρκεί απλά να γνωρίζει κάποιος καλά αγγλικά. Είναι σημαντικό να υπάρχει άριστη γνώση της ορολογίας και εξειδίκευση στο αντικείμενο, ώστε να αποφευχθούν κάθε είδους λάθη και παρανοήσεις. Όσοι μη επαγγελματίες επιχειρούν να μεταφράσουν έγγραφα επίσημα ή με ειδική ορολογία, έρχονται αντιμέτωποι με συντακτικά και νοηματικά λάθη.


Η μεταφραστική ομάδα του Alpha Ermis αποτελείται από καταξιωμένους ειδικούς, οι οποίοι είναι στη διάθεσή σας να αναλάβουν μεταφράσεις από ελληνικά σε αγγλικά και από αγγλικά σε ελληνικά. Οι μεταφραστές μας είναι υπεύθυνοι για την επακριβή μετάφραση και επιμέλεια των κειμένων που θα τους δοθούν, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τους τα σύγχρονα δεδομένα, την ειδική ορολογία, το ύφος και την επισημότητα που αρμόζει σε κάθε περίπτωση.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραδώσετε τα προς μετάφραση έγγραφά σας είτε στη φυσική μας διεύθυνση είτε στην ηλεκτρονική, και εμείς δεσμευόμαστε να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατό και, φυσικά, σε προσιτές τιμές. Μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιάς, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, νησιά του Αιγαίου και άλλες πόλεις) είτε μέσω courier με κατ’ οίκον παράδοση, είτε μέσω email, είτε με δική σας παραλαβή από το γραφείο μας εφόσον το επιθυμείτε.


Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

(+30) 2310 23 23 07, (+30) 2310 23 23 01

email: info.alphaermis@gmail.com

Διεύθυνση: Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54631