Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

Γραμματειακή υποστήριξη επιχειρηματιών

Ο χρόνος είναι χρήμα για όλους μας και ειδικά για τους επιχειρηματίες, όπου ο χρόνος, σε συνδυασμό με τις συντονισμένες και σωστές ενέργειες των ίδιων και του επιτελικού προσωπικού  και των εξωτερικών συνεργατών τους, είναι οι καταλύτες του κάθε θετικού αποτελέσματος που πάντα  – πρέπει να- μεταφράζεται σε κέρδος.

Η «Alpha Ermis» θέτει στη διάθεση των επιχειρηματιών τους εξειδικευμένους συνεργάτες της, οι οποίοι, συνδυαστικά με το μόνιμο προσωπικό τους, δρουν ως πολλαπλασιαστές ισχύος για τις επιχειρήσεις τους.

Αναλαμβάνοντας το σύνολο των εξωτερικών εργασιών σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Τράπεζες, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Ιδιώτες, μετάφραση, διερμηνεία και Νομικές Υπηρεσίες, καλύπτουμε όλο το φάσμα της γραμματειακής υποστήριξης που θα χρειάζεται ο σύγχρονος επιχειρηματίας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό/οικογενειακό επίπεδο.

Η «Alpha Ermis» θέτει και στην γραμματειακή υποστήριξη ψηλά τον πήχη στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει, προσβλέποντας σε διαρκείς, μακροχρόνιες και ποιοτικές συνεργασίες μαζί σας!!!!