Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ALPHA ERMIS ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η εταιρεία «Alpha Ermis», διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο της επικύρωσης, μετάφρασης και επιμέλειας επίσημων εγγράφων, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε Ουκρανούς πολίτες, όσον αφορά επικυρώσεις Apostille σε διαφόρων ειδών πιστοποιητικά και δημόσια έγγραφα.

Αντιλαμβανόμενοι τη χρησιμότητα των εγγράφων που πιστοποιούν συγκεκριμένες ιδιότητες είτε για νομικά είτε για φυσικά πρόσωπα, στο Alpha Ermis αναλαμβάνουμε την επικύρωση με Apostille πιστοποιητικών όπως αυτών που αφορούν σε απουσία κωλύματος γάμου, διαζύγιο και ποινικό μητρώο.

Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα επανέκδοσης πιστοποιητικών γέννησης και ληξιαρχικής πράξης γάμου με επισημείωση της Σφραγίδας της Χάγης, η οποία τίθεται είτε στο ίδιο έγγραφο ή σε πρόθεσμα αυτού. Επιπλέον, επικυρώνουμε με τη Σφραγίδα της Χάγης ληξιαρχικές πράξεις θανάτου, αλλά και ακαδημαϊκά έγγραφα, όπως βεβαιώσεις σπουδών και πτυχία.

Ένα ιδιαίτερο γνώρισμα που χαρακτηρίζει την παροχή των υπηρεσιών μας είναι η ταχύτατη και έγκαιρη εξυπηρέτηση των αιτημάτων των πελατών μας, οι οποίοι φροντίζουν να δείχνουν επανειλημμένα την προτίμησή τους στην επαγγελματική προσέγγιση της εταιρείας μας. Το γεγονός αυτό αποτελεί κινητήρια δύναμη για την εξάπλωση των υπηρεσιών μας σε μία πληθώρα ανθρώπων που μας εμπιστεύονται και βασίζονται στην αξιοπιστία μας.

Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται κάποιου είδους πιστοποιητικό για το οποίο σας είναι απαραίτητη η επικύρωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό μας για περαιτέρω πληροφορίες. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας στην ιστοσελίδα μας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

(+30) 2310 23 23 07, (+30) 2310 23 23 01

email: info.alphaermis@gmail.com

Διεύθυνση: Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54631