Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ALPHA ERMIS»

Το μεταφραστικό κέντρο Alpha Ermis στη Θεσσαλονίκη προσφέρει επίσημες μεταφράσεις σε ένα πλήθος γλωσσών και τομέων, με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα. Η μεταφραστική ομάδα του Alpha Ermis αποτελείται από επαγγελματίες και ειδικούς,  οι οποίοι δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις διαπολιτισμικές σχέσεις, με σεβασμό και απόλυτη εχεμύθεια στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Η ονομασία του Alpha Ermis οφείλεται στον ολύμπιο θεό Ερμή, ο οποίος αποτέλεσε έμπνευση με την υποστήριξη που έδινε στους ανθρώπους σε κάθε τους συναλλαγή όντας αγγελιοφόρος. Έτσι κι εμείς, με κίνητρο την αγάπη μας για τον λόγο και τον πολιτισμό, προσφέρουμε, εκτός από μεταφραστικές υπηρεσίες στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, επιπλέον κάθε είδους  υποστήριξη σε νομικά, συμβολαιογραφικά, οργανωτικά και ενημερωτικά θέματα.  

Η ταχεία εξάπλωση του Alpha Ermis στην Ελλάδα, την Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια οφείλεται στους καταρτισμένους μεταφραστές, νομικούς και επιχειρηματικούς συμβούλους  που έχουν αναλάβει να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μεταφραστικό κέντρο. Χαρακτηριστική είναι, επίσης, η σχέση με τους πελάτες μας, οι οποίοι δείχνουν την  προτίμησή τους στον επαγγελματισμό μας επανειλημμένα και μας εμπιστεύονται με την διεκπεραίωση των αναγκών και των υποχρεώσεών τους. Στόχος, εκτός των ανωτέρω, είναι επίσης η εξάπλωση του ελληνικού πολιτισμού και της παιδείας στους νέους άλλων χωρών με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω των δράσεών μας.

Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη