Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ

                                                                                                                    ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ

Η Βόρεια Μακεδονία, ή επίσημα Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, είναι χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη και έχει πρωτεύουσά της τα Σκόπια. Η Βόρεια Μακεδονία βρίσκεται γεωγραφικά  στο κέντρο της περιοχής των Βαλκανίων και ο πληθυσμός της αγγίζει τους δύο εκατομμύρια κατοίκους.

Μέχρι το 2019 είχε την επίσημη ονομασία, ως μέλος του ΟΗΕ, «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας».  Η Βόρεια Μακεδονία συνορεύει με το Κόσοβο, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και την Αλβανία.

Τα σλαβομακεδονικά ή βορειομακεδονικά είναι η εθνική και η πιο διαδεδομένη γλώσσα στη Βόρεια Μακεδονία, αλλά, παράλληλα η χώρα αναγνωρίζει επίσημα και τις έξι εθνικές μειονοτικές γλώσσες των αλβανικών, τουρκικών, ρομάνι, σερβικών, βοσνιακών και αρομανικών.

Το μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis παρέχει μεταφραστικές υπηρεσίες από και προς τα βορειομακεδονικά, λειτουργώντας πάντοτε με γνώμονά μας την υψηλή ποιότητα. Πιστεύουμε πως είναι υποχρέωσή μας να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό είναι εμφανές από την προτίμηση που δείχνουν προς την εταιρεία μας ο επί χρόνια μόνιμοι πελάτες μας.

Στο μεταφραστικό  κέντρο Alpha Ermis δίνεται η δυνατότητα επικύρωσης από Δικηγόρο και από τον Δικηγορικό Σύλλογο όπου αυτό είναι απαραίτητο. Φροντίζουμε να κρατάμε τις τιμές μας σε σταθερά χαμηλά επίπεδα παρά τις αλλαγές που παρατηρούνται στο οικονομικό περιβάλλον, έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο και την εξυπηρέτηση των αναγκών αυτού.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για δωρεάν κοστολόγηση, ενώ επιπλέον παρέχουμε τη δυνατότητα παράδοσης μέσω κούριερ.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας!

                                                                                                                                             Alpha Ermis
                                                                                                                            Translation| Business| Legal

Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη (κέντρο)                                                2310 23 23 07, 2310 23 23 01, 6951565651                                                            info.alphaermis@gmail.com