Μεταφράσεις πτυχίων, φοιτητικών εργασιών & επιστημονικών άρθρων

Με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας μεταφραστικών υπηρεσιών το μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis αναλαμβάνει τις μεταφράσεις εργασιών, πτυχίων, επιστημονικών άρθρων καθώς επίσης πτυχιακών και διπλωματικών εργασιών αποδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των κανόνων συγγραφής και μορφοποίησης.

Oι κανόνες αυτοί διαφέρουν από χώρα σε χώρα και αρκετές φορές ο μεταφραστής έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την ορολογία αλλά και πίνακες, υποσημειώσεις, συντομογραφίες και πολλές άλλες λεπτομέρειες οι οποίες δυστυχώς δεν λαμβάνονται πάντοτε με την δέουσα προσοχή, από μεταφραστικά γραφεία τα οποία δεν ειδικεύονται σε αυτού του είδους τις μεταφράσεις.

Οι εσωτερικοί συνεργάτες του μεταφραστικού κέντρου Alpha Ermis στη Θεσσαλονίκη με εμπειρία στις μεταφράσεις πτυχίων πανεπιστημιακών εργασιών,επιστημονικών άρθρων, μονογραφιών, συνοδευτικού υλικού εκθέσεων και συνεδρίων,παρέχουν εξειδικευμένες μεταφραστικές υπηρεσίες καλύπτοντας τους εξής κλάδους σπουδών : οικονομικά,ψυχολογία,παιδαγωγικά,ιστορία,κοινωνιολογία και πληροφορική.

Τρανταχτή απόδειξη των ποιοτικών υπηρεσιών μας οι συνεργασίες μας με επιστημονικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, μουσεία, αλλά και ανεξάρτητους ερευνητές.

ptyxio