Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Μεταφράσεις πτυχίων, φοιτητικών εργασιών & επιστημονικών άρθρων

Με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας μεταφραστικών υπηρεσιών, το μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis αναλαμβάνει τις μεταφράσεις εργασιών, πτυχίων, επιστημονικών άρθρων, καθώς επίσης και πτυχιακών ή διπλωματικών εργασιών, αποδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των κανόνων συγγραφής και μορφοποίησης.

Oι κανόνες αυτοί διαφέρουν από χώρα σε χώρα και αρκετές φορές ο μεταφραστής έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την ορολογία, αλλά και πίνακες, υποσημειώσεις, συντομογραφίες και πολλές άλλες λεπτομέρειες, οι οποίες δυστυχώς δεν λαμβάνουν πάντοτε τη δέουσα προσοχή από μεταφραστικά γραφεία, τα οποία δεν ειδικεύονται σε αυτού του είδους τις μεταφράσεις.

Η μεταφραστική ομάδα του Alpha Ermis στη Θεσσαλονίκη με εμπειρία στις μεταφράσεις πτυχίων, πανεπιστημιακών εργασιών, επιστημονικών άρθρων, μονογραφιών, εκθέσεων συνοδευτικού υλικού και συνεδρίων παρέχουν εξειδικευμένες μεταφραστικές υπηρεσίες καλύπτοντας κλάδους σπουδών όπως: οικονομικά, ψυχολογία, παιδαγωγικά, ιστορία, κοινωνιολογία, πληροφορική κ.α.

Εμφανής απόδειξη των ποιοτικών υπηρεσιών μας είναι οι συνεργασίες μας με επιστημονικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, μουσεία, αλλά και ανεξάρτητους ερευνητές.

ptyxio