Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΩΝ

Μεταφράσεις πτυχίων

Η εκπαίδευση-κατάρτιση είναι υψίστης σημασίας καθώς αποτελούν το κλειδί για την εξέλιξη του κάθε ένα από εμάς .Γι αυτόν τον λόγο λοιπόν καθώς και της γνωστής σε όλους κατάστασης όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν το βήμα και να ανοίξουν τα φτερά τους πετώντας προς το εξωτερικό.

Οι σπουδές, ωστόσο, μπορούν να πραγματοποιηθούν σε παραπάνω από μία γλώσσα! Και πολλοί Έλληνες φοιτητές επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή να εργαστούν στο εξωτερικό! Για αυτό  το λόγο, όπως καταλαβαίνει κανείς, η μεταφραστική υπηρεσία  είναι πολύ σημαντική σε αυτό το κομμάτι της εκπαίδευσης.

Οι έμπειροι συνεργάτες της Alpha Ermis αναλαμβάνουν εξολοκλήρου τις μεταφράσεις πτυχίων από δικηγόρο ούτως ώστε να τα καταθέσετε στους στα πανεπιστήμια και τους δημόσιους φορείς του εξωτερικού χωρίς να αντιμετωπίσετε το παραμικρό πρόβλημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας φέρετε το πτυχίο σας(πρωτότυπο) και θα έχετε άμεσα στα χέρια σας την επίσημη μετάφραση πτυχίου από δικηγόρο, η οποία αναγνωρίζεται σε κάθε χώρα του εξωτερικού.

Μεταφράσεις πτυχίων από το μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis

Έως σήμερα το μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis έχει πραγματοποιήσει πάρα πολλές επικυρωμένες μεταφράσεις πτυχίων και οι περισσότερες από αυτές ήταν μεταφράσεις πτυχίων Θεσσαλονίκης.

Η πολύχρονη πείρα και οι υψηλής ποιότητας μεταφράσεις που παρέχουμε καθιστούν το μεταφραστικό γραφείο Θεσσαλονίκης Alpha Ermis άξιο της εμπιστοσύνης σας, αλλά και τον καλύτερο συνεργάτη για τις μεταφράσεις των κειμένων σας, καθώς σας παρέχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς.