Μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis

_-_-_alpha_ermis

 

Mία πρωτοποριακή μεταφραστική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την παροχή μεταφραστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Τρέφοντας βαθιά αγάπη προς τον λόγο και τον πολιτισμό, θέσαμε ως στόχο τη δημιουργία μιας επιχείρησης που θα ξεπερνούσε τα όρια ενός κλασικού μεταφραστικού γραφείου και θα υπηρετούσε τους πελάτες της ως γέφυρα που να ένωνε χώρες και επιχειρήσεις, υπηρεσίες και αρχές, αλλά πρώτα απ’ όλα απλούς ανθρώπους που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Ευρώπης.

 

Έτσι δημιουργήθηκε το μεταφραστικό γραφείο μας το οποίο και πήρε το όνομα του Ερμή, θεού αγγελιοφόρου που είχε την ιδιότητα να υποστηρίζει τους ανθρώπους σε κάθε τους συναλλαγή. Εκτός από μεταφράσεις τις οποίες και παρέχουμε σε 35 γλώσσες αποφασίσαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, Έλληνες και επισκέπτες της χώρας, κάθε είδους νομική, συμβολαιογραφική, οργανωτική και ενημερωτική υποστήριξη.

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες μεταφραστές, νομικούς και επιχειρηματικούς συμβούλους, η εργασία των οποίων γρήγορα κέρδισε την αγάπη του κοινού στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Ανατολική Ευρώπη. Είμαστε υπερήφανοι για τις σχέσεις φιλίας που αναπτύσσονται μεταξύ ημών και των πελατών μας και τις περισσότερες φορές διαρκούν πολλά χρόνια.

Εκτός αυτού, αποφασίσαμε να διευρύνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας στον χώρο του πολιτισμού και εντάξαμε στα επιχειρηματικά μας σχέδια την υποστήριξη φοιτητών, όπως επίσης και την προώθηση της Ελληνικής παιδείας η οποία εξακολουθεί να προσελκύει την νεολαία από όλο τον κόσμο.