Μεταφράσεις Αλβανικών στη Θεσσαλονίκη – Μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis

albanskii-ezik-perevodi

Η Αλβανική γλώσσα ανήκει στην ινδοευρωπαϊκή οικογένεια γλωσσών και ομιλείται από περισσότερους από οκτώ εκατομμύρια χρήστες. Οι περισσότεροι ομιλητές βρίσκονται στα δυτικά της Βαλκανικής χερσονήσου (Αλβανία, Μαυροβούνιο, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Κόσοβο, Ελλάδα) ενώ μικρότερος αριθμός σε περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Τα Αλβανικά είναι η επίσημη γλώσσα της Δημοκρατίας της Αλβανίας, μίας χώρας με σημαντικές προοπτικές για το μέλλον καθώς και έντονης οικονομικής ανάπτυξης και ανοικοδόμησης στο παρόν. Αποτελώντας έναν από τους πλέον θετικούς προορισμούς για υποψήφιους επενδυτές οι οποίοι σκέφτονται να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή των Βαλκανίων έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να διπλασιάσει τις Ξένες άμεσες επενδύσεις της.

Αριθμώντας  ήδη πάνω από 500 Ελληνικές επιχειρήσεις με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα, η Αλβανία δημιουργεί νέες  επιχειρηματικές συνεργασίες και κατεπέκταση νέα δεδομένα στο χώρο της Βαλκανική Χερσονήσου.

Με ρυθμούς ανάπτυξης  που σε λίγα χρόνια σύμφωνα με προβλέψεις θα αγγίζουν το 3% και αποτελώντας μαγνήτη για επενδύσεις η γειτονική μας χώρα προσφέρει τόσο προοπτικές απασχόλησης όσο και μία σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη των υποδομών της.

Η τοπική εγγύτητα, οι στενές σχέσεις των 2 χωρών καθώς και η ολοένα αυξανόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες ανάμεσα στις 2 γειτονικές χώρες, έχουν δημιουργήσει την επιτακτική ανάγκη γεφύρωσης της γλωσσικής επικοινωνίας.

Σημαντικό τμήμα της επικοινωνίας, ο τομέας της Μετάφρασης , με το μεταφραστικό γραφείο“Alpha Ermis” με έδρα τη Θεσσαλονίκη να αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τις μεταφράσεις των Αλβανικών κειμένων που επιθυμείτε.