Μεταφράσεις Ισπανικών – Μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis – Θεσσαλονίκη

perevodi-ispanskii-yazik

Η ισπανική γλώσσα μια ιβηρική ρομανική γλώσσα αποτελεί την ευρύτερα ομιλούμενη ρομανική γλώσσα και δεύτερη γλώσσα στον κόσμο σε αριθμό ομιλητών οι οποίοι την χρησιμοποιούν ως  μητρική.

Ειδικότερα οι ομιλητές των Ισπανικών υπολογίζονται κοντά στα 450 εκατομμύρια άνθρωποι ενώ ως μητρική γλώσσα τα χρησιμοποιούν  329 εκατομμύρια άνθρωποι.

Μέλος του κλάδου των ρομανικών γλωσσών της οικογενείας των ινδοευρωπαϊκών γλωσσών, καταγόμενη κυρίως από τη λατινική γλώσσα διατηρεί πολλά κοινά στοιχεία με τις γλώσσες των όμορων ευρωπαϊκών κρατών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα Ισπανικά αποτελούν μία γλώσσα που χρόνο με τον χρόνο αυξάνει τον αριθμό ομιλητών της.

Στη χώρα μας σημαντικός είναι ο αριθμός των φοιτητών που ενδιαφέρονται για την εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας με την Ισπανία να αποτελεί τον δημοφιλέστερο προορισμό για τους φοιτητές που θέλουν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.

Στο μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis είτε είστε ιδιώτης είτε επιχείρηση αναλαμβάνουμε με ταχύτητα και αξιοπιστία  τις μεταφράσεις σας από και προσς τα Ισπανικά οποιουδήποτε κειμένου επιθυμείτε ( πιστοποιητικά γεννήσεως ,γάμου ,θανάτου ,διαζυγίου, άδειες οδήγησης, εκκαθαριστικά σημειώματα, δικαστικές αποφάσεις, πληρεξούσια, συμβόλαια,καταστατικά, ιδιωτικά συμφωνητικά  καθώς και απολυτήρια ,πτυχία και αναλυτικές βαθμολογίες).

Σκοπός μας, η παροχή ποιοτικών μεταφραστικών υπηρεσιών οι οποίες καλύπτουν άρτια τις ανάγκες των πελατών μας.