Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΡΑΒΙΚΑ

Μεταφραστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη – Alpha Ermis

Η αραβική γλώσσα (اللغةالعربيةal-luġatu l-‘arabiyyah ή απλώς عربي‘arabī) αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του σημιτικού κλάδου της αφρο-ασιατικής γλωσσικής οικογένειας  (ταξινόμηση: νότια κεντρική σημιτική) μαζί  με την  Αραμαϊκή γλώσσα. Ομιλείται σ ‘ολόκληρο τον αραβικό κόσμο και είναι ευρέως γνωστή ως αντικείμενο σπουδών στον ισλαμικό κόσμο. Τα αραβικά είναι λογοτεχνική γλώσσα τουλάχιστον από τον 16ο αιώνα και είναι, επίσης, η λειτουργική γλώσσα του Ισλάμ.

Ο όρος “αραβικά” μπορεί να αναφέρεται είτε στα λογοτεχνικά/λόγια αραβικά, που δεν μιλά κανένας Άραβας ως μητρική γλώσσα, είτε στα Σύγχρονα Πρότυπα Αραβικά ή ακόμα στις πολλές ομιλούμενες παραλλαγές των αραβικών κοινά γνωστές ως «καθομιλούμενα αραβικά». Οι Άραβες θεωρούν τα λόγια αραβικά ως την πρωτότυπη γλώσσα και τείνουν να βλέπουν όλα τα άλλα μόνο σαν διαλέκτους.

Λαμβάνοντας υπόψιν την αυξημένη δυσκολία και τη σπανιότητα της γλώσσας,  σημαντική προϋπόθεση για την επακριβή μετάφραση των αραβικών κειμένων αποτελεί η ειδική μεταχείριση αυτών μόνο από έμπειρους επαγγελματίες μεταφραστές, οι οποίοι έχοντες τα εχέγγυα και την εμπειρία μπορούν να φέρουν εις πέρας με υπευθυνότητα και ακρίβεια το έργο της μετάφρασης.

Ως εκ τούτου, λοιπόν,  για τις μεταφράσεις των αραβικών σας κειμένων δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis στη Θεσσαλονίκη. Έμπειροι μεταφραστές με μητρική τα Αραβικά, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες της Αραβικής γλώσσας και της γραμματικής αναλαμβάνουν την διεκπεραίωση της μετάφρασης των κειμένων και εγγράφων σας σε οποιοδήποτε είδος και αν ανήκουν.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και την απαραίτητη εξειδίκευση σε τομείς οι οποίοι προϋποθέτουν γνώσεις οικονομικής , ιατρικής και νομικής ορολογίας είμαστε σε θέση να εκπονήσουμε την μετάφραση των κειμένων σας με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: (+30) 2310 23 23 07, (+30) 2310 23 23 01, (+30) 69 51 56 56 51

email: info.alphaermis@gmail.com

Διεύθυνση: Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη