Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Μεταφράσεις Γερμανικών – Alpha Ermis

metafrasis-germanikon-thessaloniki

Τα γερμανικά, ως μητρική γλώσσα 100 εκατομμυρίων ανθρώπων, είναι η γλώσσα της ισχυρότερης οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μίας από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως. Η ολοένα και μεγαλύτερη απήχησή της, καθώς και η συνεχής αύξηση των ομιλητών της ανά την Ευρώπη δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης να καταστεί η νέα “Κοινή Διάλεκτος” απειλώντας την πρωτοκαθεδρία άλλων γλωσσών.

Η γερμανική γλώσσα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον μόνο ως μία εκ των σημαντικότερων γλωσσών της οικονομίας, του εμπορίου και της βιομηχανίας, αλλά και ως γλώσσα εργασίας, καθώς και επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Πλήθος νέων από όλη την Ευρώπη επιλέγουν την Γερμανία είτε για σπουδές είτε για εργασία, αναζητώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και επαγγελματική ανέλιξη.

Επιπροσθέτως, τόσο οι διμερείς σχέσεις σε πολιτικό επίπεδο όσο και σε επιχειρηματικό, απαιτούν πια τη χρήση της. Παραδείγματος χάριν,  στην Ελλάδα, μία χώρα παροχής υπηρεσιών, ο ιδιαίτερα σημαντικός και προσοδοφόρος κλάδος του Τουρισμού βασίζει μεγάλο μέρος των εσόδων του στην Γερμανική γλώσσα.

Αυτό συμβαίνει για το λόγο ότι ο μεγαλύτερος όγκος επισκεπτών που δέχεται η χώρα προέρχεται από την Γερμανία, γεγονός που δημιουργεί αυξημένες ανάγκες για σωστή και ποιοτική επικοινωνία και άριστες μεταφράσεις γερμανικών.

Κατανοώντας τις προκλήσεις ενός περιβάλλοντος που εξελίσσεται διαρκώς το μεταφραστικό γραφείο Alpha Εrmis”, απευθυνόμενο τόσο σε Ιδιώτες όσο και σε Επιχειρήσεις, προσφέρει υψηλής ποιότητας μεταφραστικές υπηρεσίες, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα πολύ βασικό κομμάτι της επικοινωνίας, τον τομέα της μετάφρασης και ιδιαίτερα όσον αφορά τη μετάφραση στα γερμανικά.

Μεταφράσεις γερμανικών από την Alpha Ermis τη Νούμερο 1 μεταφραστική εταιρεία της Θεσσαλονίκης

Alpha Ermis | Translation | Business | Legal

info.alphaermis@gmail.com

+30 2310 23 23 07, +30 2310 23 23 01, +30 69 51 56 56 51 

 Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη