Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ

Μεταφράσεις Αγγλικών – Μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis

biuro-_perevodov_-_%ce%b1lpha_ermis

Τα αγγλικά αποτελούν σημαντικό και αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας και της ζωής μας. Έχοντας πλέον τα ηνία σε πολλούς τομείς, έχουν καταστεί απαραίτητα τόσο για την επικοινωνία μας όσο και για την εργασία, αλλά και τις συναλλαγές μας.

Η αυξημένη ζήτηση για την παροχή υπηρεσιών που αφορούν την Αγγλική γλώσσα, μέρος των οποίων αποτελεί και η μετάφρασή της, έχει οδηγήσει και στην υπερπροσφορά ανάλογων υπηρεσιών για την κάλυψή της.

Το σημαντικότερο, όμως, πρόβλημα  με τους “επίδοξους” μεταφραστές είναι πως κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν διαθέτουν το γνωσιακό υπόβαθρο, την εργασιακή εμπειρία, την κατάρτιση αλλά και τις απαιτούμενες δεξιότητες ενός επαγγελματία μεταφραστή, ώστε να εκπονήσουν μία μετάφραση  στα αγγλικά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα από τη μία να εμφανίζονται λάθη στη σύνταξη και την ορθογραφία της μετάφρασης, κι από την άλλη οι ίδιοι να μην είναι σε θέση να αναγνωρίσουν και να αποδώσουν με ακρίβεια την αγγλική ορολογία.

Αυτού του είδους οι αδυναμίες είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν τον μεταφραστή σε μη αξιόπιστη απόδοση του συνολικού νοήματος του κειμένου, καθώς δεν δίνεται η απαραίτητη προσοχή τόσο στο ύφος όσο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Έχοντας ευρεία γνώση του αντικειμένου της μετάφρασης και των δυσκολιών της, το μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis βρίσκεται στη διάθεσή σας στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Έμπειροι και καταξιωμένοι επαγγελματίες μεταφραστές αναλαμβάνουν τη μετάφραση και επιμέλεια κάθε είδους κειμένου ή για παράδειγμα τη μετάφραση πτυχίου από Ελληνικά σε Αγγλικά και το αντίστροφο, δίνοντας τη δέουσα προσοχή τόσο στη γλωσσική αρτιότητα και πληρότητα του κειμένου, όσο και στην απόδοση του συνολικού νοήματος προσαρμοσμένου στα τοπικά δεδομένα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: (+30) 2310 23 23 07, (+30) 2310 23 23 01, (+30) 69 51 56 56 51

email: info.alphaermis@gmail.com

Διεύθυνση: Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη