Διεύθυνση:  Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631

Τηλέφωνα:  +30 2310232301, +30 2310232307, +30 6951565651

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 7 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Email: info.alphaermis@gmail.com

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Επιμέλεια κειμένων

Απευθυνθείτε στο μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis όχι μόνο για την μετάφραση των κειμένων σας αλλά και για την επιμέλεια και διόρθωση αυτών. Έμπειροι μεταφραστές αναλαμβάνουν τη διόρθωση, τη γλωσσική επιμέλεια καθώς επίσης και τη συγγραφή κειμένων από πολλούς διαφορετικούς τομείς σε περισσότερες από 35 γλώσσες και σε όποιο γλωσσικό συνδυασμό επιθυμείτε.

Σκοπός του ελέγχου και της επεξεργασίας είναι η διασφάλιση του ποιοτικού περιεχομένου και  της αρτιότητας του κειμένου κατα την τελική του μορφή.

Είτε πρωτότυπα είτε μεταφρασμένα τα κείμενα ελέγχονται προκειμένου να αποφευχθούν ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, εκφραστικές αδυναμίες, υφολογικά προβλήματα ή προβλήματα συνέπειας περιεχομένου.

epimelia-keimenon

Πολλοί πελάτες μας εκμυστηρεύτηκαν ότι ζήτησαν τις υπηρεσίες μας προκειμένου να διορθώσουν λάθη και παραλείψεις που έγιναν όχι απο τους ίδιους αλλά απο αυτούς που είχαν εμπιστευθεί προκειμένου να φέρουν εις πέρας την δουλειά που τους είχαν αναθέσει.

Παρόλα αυτά δεν ήταν λίγες οι φορές που μία κακή μετάφραση από μη επαγγελματίες του χώρου υπήρξε ζημιογόνα για εκείνους τόσο σε προσωπικό επίπεδο π.χ. (Λάθος μετάφραση των στοιχείων του πελάτη σε Δημόσια ή Νομικά έγγραφα), όσο και σε επαγγελματικό : (Λάθη σε Τεχνικά κείμενα, Τουριστικούς οδηγούς, Ιστοσελίδες).

Λάθη και παραλείψεις που είτε έβαλαν σε περιπέτειες ιδιώτες είτε κόστισαν ακριβά σε επαγγελματίες που είδαν το κύρος και την αξιοπιστία τους να κλονίζονται.