Η αγορά ακινήτου για κατοικία ή επιχειρηματική δραστηριότητα αποτελεί επένδυση ζωής για όλους τους αγοραστές και ανεξάρτητα από την οικονομική επιφάνεια του καθενός. Μια επιτυχημένη αγορά ακινήτου μπορεί να απογειώσει τη ζωή του αγοραστή και μια προβληματική να την επιδεινώσει.

 

Προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά για τον αγοραστή, ο δικηγόρος της «Alpha Ermis» θα ερευνήσει το ιστορικό του ακινήτου, προκειμένου να διαπιστώσει εάν είναι ή όχι ελεύθερο βαρών και, σε θετική περίπτωση, να δει εάν συμφέρει η αγορά του. Επιπλέον θα διαπιστωθεί εάν το μέχρι εκείνη τη στιγμή ιδιοκτησιακό καθεστώς του είναι καθαρό ή περίπλοκο, εάν υπάρχει ένας ή περισσότεροι ιδιοκτήτες και εάν νομικά είναι σε κατάσταση που μπορεί να πωληθεί. Τέλος, σε συνεργασία με αρμόδιο μηχανικό θα αποφανθεί και για τις όποιες πολεοδομικές και τεχνικές παραβάσεις που μπορεί να φέρει το ακίνητο.

 

Ο δικηγόρος θα φροντίσει ώστε ο εντολέας του να είναι ήσυχος και να βελτιώσει τη ζωή του, είτε με την ασφαλή αγορά ενός σωστού – από όλες τις απόψεις – ακινήτου, ή με την αποφυγή μιας συναλλαγής που θα έφερνε προβλήματα.

 

Και για την πλέον επιτυχή αγορά ακινήτου, όπου η νομική πλευρά του ζητήματος είναι εξόχως σημαντική, η «Alpha Ermis» είναι πάντα στη διάθεσή σας!